Fresh Content

Hét ultieme contentcreatie-aanbod voor food & beverage bedrijven

Content waar je wél op klikt

Verbeeld je een dag vol mogelijkheden voor jouw contentcreatie.

Een volledig uitgeruste fotostudio, met professionele modellen, hoogwaardige camera’s (incl. video) en een foodstylist.

Een dag waar we de beelden en video’s creëren die de essentie van jouw producten, gerechten en sfeer vastleggen op een manier die jouw zintuigen prikkelt en jij kunt gebruiken in al jouw marketing uitingen.

Voor de startende-, groeiende-en gevestigde onderneming

Die verlangt naar content. Content van onder andere producten, recepten, teamleden en sfeervolle beelden om in te zetten voor…

01

Social media

02

Advertenties

03

Marketing Campaigns

04

Nieuwsbrieven/mail

05

Website

06

Product lanceringen

07

Flyers

08

Blog posts

09

Presentaties

10

Menu kaarten

Meedoen? Dat doe je in 3 stappen

1

Aanmelden & creatieve brainstorm

Alles begint bij jouw aanmelding. Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je op om te kijken waar je behoefte ligt en welk pakket hierbij past. Hierna bespreken we tijdens een brainstorm wat voor content gewenst is.

2

Moodboard voorstel & akkoord

Na de brainstormsessie wordt een moodboard opgesteld ter akkoord. Hierin zijn de sfeer en enkele voorbeelden van het type content te zien. Bij akkoord kunnen wij aan de slag met de voorbereidingen en natuurlijk de contencreatie-dag zelf!

3

Selectie van content & oplevering

Na de contentcreatie-dag ontvang jij al het materiaal waarin je een selectie kunt maken van foto’s en mogelijke extra’s zoals video’s, e-books, social media posts etc. kunt selecteren.

Eindelijk, betaalbare content

Samen staan we sterker

Door ons unieke aanbod: waar samenwerken centraal staat en we op de content creatie dagen in etappes werken, kunnen we de kosten met elkaar delen en het zo betaalbaar houden voor jou.

Als kers op de taart, geven we je ook de mogelijkheid om onze pakketten maandelijks via een abonnement te af te nemen. Zo ben jij verzekerd van kwaliteitscontent op regelmatige basis. En ja, natuurlijk kunnen we extra shoots inplannen voor een specifieke product lancering of een andere campagne.

Content Look book

Bedrijven die je voor gingen…

Got questions?
Well, we’ve got answers

Nee, maak je geen zorgen. Jouw aanwezigheid is niet nodig, die rol nemen wij graag op ons. We tillen alle last van je schouders en garanderen de content die we tijdens de brainstorm sessie hebben besproken. Leun achterover en laat het aan ons over.

Dit varieert en hangt af van het pakket wat bij jouw wensen past. Denk aan het aantal gewenste foto’s, video’s, en extra opties zoals een uniek recepten e-book of kant-en-klare social media posts. Het pakket kunnen we samenstellen naar jouw behoeften. Aarzel niet om contact met ons op te nemen; wij maken graag een prijsvoorstel voor een pakket op maat, gebaseerd op jouw wensen.

De modellen kiezen wij tijdens de contentcreatie-dagen uit. Hier houden we uiteraard rekening met het moodboard wat we samen hebben opgesteld.

We zullen zowel de locaties als de modellen afwisselen, zodat jouw content altijd vernieuwend en fris blijft. Onze gekozen fotostudio’s zijn altijd strak en helder, met veel wit en veel licht.

Dit is afhankelijk van het aantal aanmeldingen, met een gegarandeerde minimum van één contentcreatie-dag per kwartaal.

Meer informatie of andere vraag?